opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Blomkålsgratin a`la Jane

Blomkålsgratin a`la Jane

Blomkålsgratin a`la Jane
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(205)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Blomkålsgratin a`la Jane
22.330
Visninger
551
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 blomkål
1 tsk. salt
75 g. hvedemel (1 !/4dl.)
4 dl. mælk
4 æg
1 tsk. groft salt
1/4 tsk. hvid peber


SÅDAN GØR DU
Skær blomkålen i små buketter og skyl dem under koldt vand, lægges i en si og drypper af. Smør et ildfast fad med smør, kom lidt rasp i og drej fadet så raspen sider fast på margarinen. Hæld blomkålene i og drys med groft salt. Rør mel og mælk til jævning i en gryde, kom smørret i og bring det i kog under omrøring. Kog dejen godt igennem, tag gryden af varmen og afkøl dejen lidt. Rør æggeblommerne i dejen en ad gangen. Smag til med salt og peber. Pisk hviderne meget stive, og vend dem forsigtig i dejen med en dejskraber. Hæld dejen over de rå blomkål, drys lidt rasp over dejen. Fyld kun 3/4 op, da gratinen hæver meget. Sæt fadet nederst i ovnen 180 grader ca 60 min.
SERVERING
server smørsauce til
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jette
16.07.2008, 16:01
Der står at der skal smør i jævningen, men listen over ingredienser nævner ikke smør, eller hvor meget der skal i ??


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Blomkålsgratin a`la Jane opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Blomkålsgratin a`la Jane med billede fra Maduniverset.dk i kategorien gratin/soufflé opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Blomkålsgratin a`la Jane, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Dadler med bacon     Syltet ramsløgsknopper (nordiske kapers)     Luxsus kalkungryde     kaviarrand med rejer     Piment sauce     Børnenes kokoskugler     Vafler til Elektrisk Vaffeljern     Yakisoba     Kongens waldorfsalat     Tun Steak med Nudelsalat      Kyllingegryde mexikansk inspireret     Culottesteg     Kringle med creme     Langtidsstegt oksemørbrad     Hjemmelavet sky     Jägersteg     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Bondepige med slør     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Blåbærmuffins     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]