opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marcipanpærer

Marcipanpærer

Marcipanpærer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(54)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.832
Visninger
134
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
6 pærer
5 dl vand
1 stang vanille
200 g sukker
lidt æggehvide
300 g marcipan.
tilbehør: evt. flødeskum.


SÅDAN GØR DU
Skræld pærerne og tag kernehuset ud med en udstikker.

Bring vandet i kog med flækket vanille og sukker. Lad lagen koge lidt ind.

Kom pærerne i og lad dem simre ganske kort.

Tag dem op og lad dem dryppe godt af.

Rul marcipanen ud mellem to stykker folie/bagepapir.

Pensl pærerne med æggehvide og pak hver pære inde i marcipan.

Sæt dem side om side i et ovnfast fad og bag dem ved 200 g i 15 min
SERVERING
Ps. er ikke fryseegnet.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marcipanpærer fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marcipanpærer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Blommetrifli     Suppekuren     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     stærk svinegryde     Nemme pølsehorn     Trylledej (ikke spiseligt)     Kagemand     Pasteuriseret æblemost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skinke, porre tærte     Den bedste Kylling i Karry!     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]