opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svesker med cognac

Svesker med cognac

Svesker med cognac
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(125)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.541
Visninger
178
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]


DU SKAL BRUGE
300 g svesker,
2 dl vand,
1 dl sukker,
1 lille stykke kanel,
3 spsk. cognac,
30 g snittede mandler,
1½ dl piskefløde,
2 tsk. flor melis,
lidt vanilie korn


SÅDAN GØR DU
Læg svenskerne i blød natten over i vand. Bring dem herefter i kog, i samme vand. Smag dem til med sukker og kanel. Når sukkeret er smeltet tages gryden af blusset og afkøles lidt inden cognacen kommes i. Kom sveskerne i portionsglas og drys med mandler. Pisk fløden og tilsæt sukker og vanilie.
SERVERING
Servér cremen til sveskerne
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svesker med cognac fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svesker med cognac, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet hawaiimørbrad med tilbehør     Grillspyd     Havkat i fad med grønsager og bacon     Svampet kanelkage     Helstegt grillet oksefilet     Mælkesnitter     Gulerodskage (Rå)     Skotske æg     Brownie med saltkaramel midte     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Omelet m. skinke og ost     Pastaret i fad     Pasta Cabonara uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hjemmelavet varmrøget laks     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]