opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frisk lasagne

Frisk lasagne

Frisk lasagne
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(167)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.447
Visninger
311
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
olie til stegning
Kødsovs:
250 g oksekød
2 peberfrugter
5 store champignons
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 dåse hakkede tomater
1 stor dåse tomatpuré
salt
peber
cayenne peber
paprika
herbes de provence (oregano eller timian kan også bruges)
Lidt sukker

Bechamelsovs:
ca 25 g smør/margarine
ca 25 g mel
ca 4 dl mælk
1 frisk mozzarella, skåret i små stykker
1 tsk revet muskatnød
salt
peber

En pakke friske lasagne plader
Revet mozzarella
Lidt rasp

Evt:
50 g brune linser
lidt sukker
1 lille løg
paprika
Karry
Tørred koriander
1 fed hvidløg


SÅDAN GØR DU
Løget hakkes og steges i lidt sukker (for senere at fremhæve smagen af det andet). Kødet tilsættes og brunes. Der tilsættes tomat (hakkede og puré), hvidløg og de forskellige krydderier. Der skal måske tilsættes noget vand, for det blir bedst, hvis sovsen nu får lov at stå og simre lidt.
Imens skæres peberfrugterne i mindre stykker, gulerødderne skæres i tern, champignonerne skives.
Gulerødderne og peberfrugterne koges med, mens bechamelsovsen laves.

Smøret smeltes, og melet tilsættes. Der omrøres nu kraftigt mens mælken hældes i. Muskatnøden tilsættes.
Sovsen koges op, og når forhåbentligt en passende konsistens (må godt være lidt for tynd, men ikke meget), ellers tilsættes lidt mel eller mælk. Nu tilsættes de små stykker mozzarella, der gennemvarmes, og der er klar til lasagnebygningen.

(Evt.
Lidt olie varmes på en pande og sukkeret brunes heri med paprika. Løget i halve skiver steges med, hvorefter linserne tilsættes. Karry, knust koriander og hvidløg tilsættes, og der smages til med salt. Det må gerne smage lidt kraftigt.)

Nederst et lag lasagneplade, så 1/2 af kødsovsen og et lag skivede champignoner og et lag af 1/2 af bechamelsovsen. Det samme en gang til, hvor linserne kommer med, og så et lag lasagneplader, hvorpå der drysses revet mozzarella og lidt rasp for at gøre den sprød.

Lasagnen bages i ovnen ved 200 g i ca 40 min til den er lysebrun på overfladen
SERVERING
Serveres fra fad og gerne med en grøn salat til, som kan bestå af salat, tomat, oliven, rødløg, og hvad man nu har lyst til
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Frisk lasagne fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frisk lasagne, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Klamme fingre     Kvædemarmelade     Helstegt Oksestriploin     Græskar kage     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Marengs spøgelser     Grillet vildt dyrekølle     Helles Franskbrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Andebryst i ovn til mange     Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Jægerens dyreragout     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]