opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frisk lasagne

Frisk lasagne

Frisk lasagne
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(167)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.123
Visninger
302
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
olie til stegning
Kødsovs:
250 g oksekød
2 peberfrugter
5 store champignons
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 dåse hakkede tomater
1 stor dåse tomatpuré
salt
peber
cayenne peber
paprika
herbes de provence (oregano eller timian kan også bruges)
Lidt sukker

Bechamelsovs:
ca 25 g smør/margarine
ca 25 g mel
ca 4 dl mælk
1 frisk mozzarella, skåret i små stykker
1 tsk revet muskatnød
salt
peber

En pakke friske lasagne plader
Revet mozzarella
Lidt rasp

Evt:
50 g brune linser
lidt sukker
1 lille løg
paprika
Karry
Tørred koriander
1 fed hvidløg


SÅDAN GØR DU
Løget hakkes og steges i lidt sukker (for senere at fremhæve smagen af det andet). Kødet tilsættes og brunes. Der tilsættes tomat (hakkede og puré), hvidløg og de forskellige krydderier. Der skal måske tilsættes noget vand, for det blir bedst, hvis sovsen nu får lov at stå og simre lidt.
Imens skæres peberfrugterne i mindre stykker, gulerødderne skæres i tern, champignonerne skives.
Gulerødderne og peberfrugterne koges med, mens bechamelsovsen laves.

Smøret smeltes, og melet tilsættes. Der omrøres nu kraftigt mens mælken hældes i. Muskatnøden tilsættes.
Sovsen koges op, og når forhåbentligt en passende konsistens (må godt være lidt for tynd, men ikke meget), ellers tilsættes lidt mel eller mælk. Nu tilsættes de små stykker mozzarella, der gennemvarmes, og der er klar til lasagnebygningen.

(Evt.
Lidt olie varmes på en pande og sukkeret brunes heri med paprika. Løget i halve skiver steges med, hvorefter linserne tilsættes. Karry, knust koriander og hvidløg tilsættes, og der smages til med salt. Det må gerne smage lidt kraftigt.)

Nederst et lag lasagneplade, så 1/2 af kødsovsen og et lag skivede champignoner og et lag af 1/2 af bechamelsovsen. Det samme en gang til, hvor linserne kommer med, og så et lag lasagneplader, hvorpå der drysses revet mozzarella og lidt rasp for at gøre den sprød.

Lasagnen bages i ovnen ved 200 g i ca 40 min til den er lysebrun på overfladen
SERVERING
Serveres fra fad og gerne med en grøn salat til, som kan bestå af salat, tomat, oliven, rødløg, og hvad man nu har lyst til
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frisk lasagne opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Frisk lasagne fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frisk lasagne, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldaws æbleflæsk.     Blommetrifli     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Kogning af majs     Tunmousse      Gulerodskage (Rå)     Squash suppe cremet     Nemme pølsehorn     Blommelikør     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Omelet m. skinke og ost     Ovnsstegt laks i folie     Pirogger med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fiskeruller med peberfrugtcreme og sauterede grønsager     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]