opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer

ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer

ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.215
Visninger
581
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 dådyrryg
salt og peber
5 dl sky fra stegen
(el. kalveboullion)
200 g tranebær (frosne)
1 spsk. honning
2 dl. fløde.
Rødvinspærer
4 pærer
½ ltr. rødvin
300 g sukker (rørsukker)
Tilbehør: flensted kartofelskiver
1 bk. rosmarin


SÅDAN GØR DU
Dådyrryggen drysses med salt og peber, og steges i ovnen efter indpakningens anvisning.
Sauce: kog skyen fra dyreryggen sammen med sammen med tranebær og honning til bærrerne er næsten møre. tag bærrerne op og til sæt fløden. kog det hele sammen til en sauce, jævn med saucejævner.
rødvinspærer:
skyl og skræl pærerne, fjern kernehuset ved at "bore" det ud nedefra. Læg pærerne i vand tilsæt lidt citronsaft,for at undgå mørk favning. rør rødvin og sukker sammen i en gryde, kog det under omrørning til sukkert er smeltet. Læg pærerne i, og kog dem i 4-7 min. eller til de er mører.
SERVERING
server anretningen med kartofelskiverne,tranebær og rødvinspærer. pynt med frisk rosmarin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Hønsesalat Med bacon på toppen     Gulerodskage (Rå)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Mors gulerodssalat med rosiner     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Chokoladetoppe     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Biscotti, sprøde julesmåkager     Ice-cubes     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Spaghetti med kødsovs     Helstegt grillet oksefilet     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]