opskrifter
Søg i 12.559 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer

ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer

ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.001
Visninger
569
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 dådyrryg
salt og peber
5 dl sky fra stegen
(el. kalveboullion)
200 g tranebær (frosne)
1 spsk. honning
2 dl. fløde.
Rødvinspærer
4 pærer
½ ltr. rødvin
300 g sukker (rørsukker)
Tilbehør: flensted kartofelskiver
1 bk. rosmarin


SÅDAN GØR DU
Dådyrryggen drysses med salt og peber, og steges i ovnen efter indpakningens anvisning.
Sauce: kog skyen fra dyreryggen sammen med sammen med tranebær og honning til bærrerne er næsten møre. tag bærrerne op og til sæt fløden. kog det hele sammen til en sauce, jævn med saucejævner.
rødvinspærer:
skyl og skræl pærerne, fjern kernehuset ved at "bore" det ud nedefra. Læg pærerne i vand tilsæt lidt citronsaft,for at undgå mørk favning. rør rødvin og sukker sammen i en gryde, kog det under omrørning til sukkert er smeltet. Læg pærerne i, og kog dem i 4-7 min. eller til de er mører.
SERVERING
server anretningen med kartofelskiverne,tranebær og rødvinspærer. pynt med frisk rosmarin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Kvædemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Halloweenboller     Mælkesnitter     Den bedste Kylling i Karry!     Klamme fingre     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pandepizza     Blødende chokoladekage     Gammeldaws æbleflæsk.     Tunmousse      Fersken suppe (den er genial)     Halloween kage kirkegård     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagte rejer     Halloween menu     Syltede valnødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]