opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer

ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer

ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.306
Visninger
598
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 dådyrryg
salt og peber
5 dl sky fra stegen
(el. kalveboullion)
200 g tranebær (frosne)
1 spsk. honning
2 dl. fløde.
Rødvinspærer
4 pærer
½ ltr. rødvin
300 g sukker (rørsukker)
Tilbehør: flensted kartofelskiver
1 bk. rosmarin


SÅDAN GØR DU
Dådyrryggen drysses med salt og peber, og steges i ovnen efter indpakningens anvisning.
Sauce: kog skyen fra dyreryggen sammen med sammen med tranebær og honning til bærrerne er næsten møre. tag bærrerne op og til sæt fløden. kog det hele sammen til en sauce, jævn med saucejævner.
rødvinspærer:
skyl og skræl pærerne, fjern kernehuset ved at "bore" det ud nedefra. Læg pærerne i vand tilsæt lidt citronsaft,for at undgå mørk favning. rør rødvin og sukker sammen i en gryde, kog det under omrørning til sukkert er smeltet. Læg pærerne i, og kog dem i 4-7 min. eller til de er mører.
SERVERING
server anretningen med kartofelskiverne,tranebær og rødvinspærer. pynt med frisk rosmarin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet ovnbagt dådyrryg med rødvins dampede pærer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: lagkage med råcreme & frugt     Trylledej (ikke spiseligt)     Pasta med tomat, spinat og ricotta     Færøsk æblekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet blæksprutte     Reje-meloncocktail.     Summerpudding med vaniljecreme     YMERDESSERT     Pasta med braiseret oksehale og selleri     Krydret agurksalat     Fersken suppe (den er genial)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Fettuccine med zucchini og sprødstegt basilikum     Blomkålssuppe     Andesteg, langtidsstegt     englevinger med sang     rababer-honningguf     Hjemmelavet chokolade smørepålæg     ANNE Dorthes kakaodrøm     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]