opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Friteret camembert med solbærsyltetøj

Friteret camembert med solbærsyltetøj

Friteret camembert med solbærsyltetøj
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(347)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
40.281
Visninger
366
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 stort æg
60 g rasp
1 liter solsikkeolie
½ glas solbærsyltetøj
2 camembertoste (500 g) 60 % fedt


SÅDAN GØR DU
Hæld mel, sammenpisket æg og rasp op i hver sin skål. Del camembertostene i 8 trekanter, så der bliver 16 stk. Vend ostene i melet, dernæst i ægget og til sidst i rasp. Tryk paneringen let til og ryst det overflødige rasp af.

Opvarm olien i en gryde - den skal være brændende varm. Med en hulske lægges ostene i 2-3 stk. ad gangen og friteres 10-15 sekunder, til de tager farve. Tages op og lægges på en middagstallerken.

Gem olieflasken - når olien er blevet kold (næste morgen), kan olien hældes tilbage i flasken og smides i skraldespanden i stedet for at ødelægge vaskens afløb.
SERVERING
Serveres straks med god solbærsyltetøj, ex. Den Gamle Fabrik. Nemt og superlækkert.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Friteret camembert med solbærsyltetøj fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Friteret camembert med solbærsyltetøj, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fine boller     Gullasch med kartoffelmos     Citron sirup     Færøsk æblekage     Kødtimbale     Ovnbagte tomater med Bacon/oste-fyld     Laksetærte     HALVE BAGTE KARTOFLER MED LÆKKER DRESSING     Engelsk Rabarberkage.     Rejeroulade med spinat.     Grillspyd     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Dim sum     Fersken suppe (den er genial)     Sonjas nemme laksefad.     Cremeboller     Tærte med citroncreme og marengs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]