opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Blødende chokoladekage

Blødende chokoladekage

Blødende chokoladekage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(623)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Blødende chokoladekage
318.197
Visninger
5.823
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 08.01.2019 Blødende chokoladekage var dagens opskrift den 08.01.2019

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
SÅDAN GØR DU
Smelt chokolade og smør i vandbad.
Sigt alt mel, flormelis og bagepulver i chokoladen.
Rør æg i et af gangen, men pas på at dejen ikke er for varm eller kold. Den skal være lunken for ikke at klumpe.
Hæld i muffinforme (de hæver meget).
bag ved 230 grader i 8-10 min.
kagerne skal være flydene inden i.
SERVERING
server evt. med en lækker appelsin sorbet. kagen kan godt være lidt "tung". derfor frisker sorbet retten lidt op :-) Et sikkert hit til en lækker gæstemiddag..
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Tina Elise Alquist Pryds
30.12.2012, 15:27
HVis man laver dejen og så fryser den inden den bages.. Hvor langt tid skal den så have i ovnen når de er frøsende....

nikolai jørgensen
10.12.2012, 19:20
dejlig dessert, dog skal man passe på da der kun bliver leveret 20-26 ud af en portion. men ellers en rigtig lækker og smagende dessert :)

Trine
09.04.2012, 17:10
Jeg lavede en halv portion, men de blev ikke det der ligner blødende? Jeg synes selv, at jeg fuldte opskritfen ret nøjagtigt. Hvad kan jeg have gjort galt? På trods af alt det smagte de fremragende alligevel! :)

Natasja Buer Toldam
04.05.2011, 16:05
Udmærket kage. Ville umiddelbart røre noget ren kakao i, for at give den noget mere chokoladesmag. Den var lidt for smagsløs til mig. Det er muligt at lave disse muffins før de skal bruges. Mine står fint, stadig med flydende chokolade i midten. Det man skal obs på, er at kagen falder sammen i midten. Men har ikke oplevet at den bliver gennembagt.

Eva
08.05.2010, 16:49
Absolut hit! Server med iskrem og friske jordbær ved siden af,og hel lidt balsamico eddiker over jordbærene. Nami nami:)

Eva
08.05.2010, 16:46
Absolut hit! Server med iskrem og friske jordbær ved siden af,og hel lidt balsamico eddiker over jordbærene. Nami nami:)

helle kristensen
28.03.2010, 18:10
Tak for tippet Lena....

helle kristensen
28.03.2010, 18:02
skal de serveres lige efter de er bagt eller kan man lave dem et par timer i forvejen ?

Bruger billede
Lena Dejbjerg
27.03.2010, 19:43
Hej Helle. Kagen skal faktisk serveres lige efter den er bagt..! Hvis den får lov til at stå i længere end 10 min. så vil den bage færdigt i midten og så er det jo bare en ganske alm. chokolade/kakao muffin. :) Dejen kan man med fordel fryse ned i fx. aluforme, og så skal de bage bages ca. 4 min. længere end hvis dejen er "frisk"..

helle kristensen
27.03.2010, 12:05
skal de serveres lige efter de er bagt eller kan man lave dem et par timer i forvejen ?

Bruger billede
Daniel Leth
09.01.2010, 20:20
Denne chokoladekage er virkelig lækker! Og med en let appelsinsorbet bliver den absolut ikke ringere. Den er også god til at anrette til dessert.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Blødende chokoladekage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Blødende chokoladekage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Blødende chokoladekage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Piment sauce     Møllehjuls brød     Græske frikadeller     Forslag til sund hurtig frokost - Sej med grønt og dressing      Kyllingbryst med pesto og bacon     Ricotta-squashtærte     Grillet Nakkekoteletter i Barbecue marinade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Jordbærlagkage     Skotsk Chokoladekage med Whisky     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Lenes boller     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Kartoffel pure     Brunch pølser,æg og bacon     Estragon-bøffer     Charlotte russe     Kylling med soltørrede tomater II     Bagt æblekage med mandler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]