opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › oksefond

oksefond

oksefond
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(251)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.590
Visninger
455
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2-3 kg okseben og evt kød rester (rå)
10 liter vand
6 støre løg
et stk. knoldselleri
2 pore (osgå det grønne)
8 gulerødder
1 stor dåse tomat pure
salt, hele peberkorn, laurblade


SÅDAN GØR DU
alle grøntsagerne renses for jord (men skal ikke skrælles eller pilles). De skæres ud i grove stykker.Sammen med ben og kød, kommes grøntsagerne op i en bradepande. lidt af tomatpureen smørres ud på grøntsagene.
Bradepanden kommes i ovenen ved 220 grader i 25 min
derefter kommes det op i en stor gryde der fyldes med vand. tilæt laurbærblade og peberkorn.
lad fonden simre til vandet er reduceret til det halve. og fyld derpå evt. nye grøntsager (skal ikke i ovnen først) og vand igen til tops.
Lad fonden stå på komfuret natten over. Næste dag koges fonden godt op og reduceres til den er tilpas kraftig (ca. til det halve). Sigt fonden gennem en fin sigte.
SERVERING
fonden kan nu hældes i portionsposer og en tur i fryseren. Så kan man bare tage en pose op hver gang der skal laves sovs eller sauce. kan også fyldes på isterninge poser.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler oksefond opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på oksefond fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet oksefond, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Bagt rodfrugtmos     Svampet kanelkage     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Pastaret i fad     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blødende chokoladekage     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Karbonader i fløde/porre sauce     Den bedste Kylling i Karry!     Jægerens dyreragout     Pirogger med oksekød     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]