opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Risotto med svampe og sprød scorzonerod

Risotto med svampe og sprød scorzonerod

Risotto med svampe og sprød scorzonerod
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(93)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.411
Visninger
213
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
risottoris (500g til 4 mellem store portioner)
smør
hvidvin
hønseboullion
hakket persille
2 skalotteløg, finthakkede
150 g. friskrevent parmesan (parmesano reggiano)
500 g. blandede svampe (portobello, markchampignon, shiitake, osv osv)
2 stk scorzonerødder eller anden rodfrugt


SÅDAN GØR DU
smørret smeltes uden at brune og skalotterne dampes heri. risottoris tilsættes ved lav varme og man lader risene suge det meste af smøret (ca. 10 min) . Derefter tilsættes skiftevis vin og fond og her er det vigtigt at risene når at suge alt væden til sig inden man tilsætter mere. dvs. ca. en dl. væske af gangen. Alt i alt skal man nok bruge 1 liter af hver væske.
når risene er al dente stopper man selfølgelig med at tilsætte væske og så kan risottoen smages til med salt, peber, parmesan og persille.
Svampene skæres i mundrette stykker og steges møre på en god varm pande. til slut vendes de i risottoen eller serveres på toppen.
scorzonerødderne skrælles og skrælles så du til sidst står med en masse super tynde strimler. De bages af i enten friture eller i en lille gryde med godt med olie, til de er lysebrune (de må ikke få for meget så bliver de beske). De kommes på fedtsugende papir og drysses med salt.
SERVERING
servers i en dyb tallerken med enten svampene oven på eller i risottoen. og pyntes af med rodfrugts chipsene og lidt parmesanflager.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Risotto med svampe og sprød scorzonerod fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Risotto med svampe og sprød scorzonerod, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Ramsløg er 25-40 cm høj og er en flerårig urt som kan genkendes på lugten, den lugter af hvidløg. Sæson for Ramsløg er: Marts til juli Der er også mange andre urter som vokser lige nu fx. brændenælde som er god til supper og i brød, så på brændenælde på Maduniverset og se de fantastiske ting man kan lave.
Se opskrifter her
hvid streg
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     kokostoppe med marcipan og chokolade     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Porrer i fad med oksekød     Pasta Cabonara uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Suppekuren     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Mexicansk kyllingelasagne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]