opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Risotto med svampe og sprød scorzonerod

Risotto med svampe og sprød scorzonerod

Risotto med svampe og sprød scorzonerod
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(85)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.000
Visninger
206
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
risottoris (500g til 4 mellem store portioner)
smør
hvidvin
hønseboullion
hakket persille
2 skalotteløg, finthakkede
150 g. friskrevent parmesan (parmesano reggiano)
500 g. blandede svampe (portobello, markchampignon, shiitake, osv osv)
2 stk scorzonerødder eller anden rodfrugt


SÅDAN GØR DU
smørret smeltes uden at brune og skalotterne dampes heri. risottoris tilsættes ved lav varme og man lader risene suge det meste af smøret (ca. 10 min) . Derefter tilsættes skiftevis vin og fond og her er det vigtigt at risene når at suge alt væden til sig inden man tilsætter mere. dvs. ca. en dl. væske af gangen. Alt i alt skal man nok bruge 1 liter af hver væske.
når risene er al dente stopper man selfølgelig med at tilsætte væske og så kan risottoen smages til med salt, peber, parmesan og persille.
Svampene skæres i mundrette stykker og steges møre på en god varm pande. til slut vendes de i risottoen eller serveres på toppen.
scorzonerødderne skrælles og skrælles så du til sidst står med en masse super tynde strimler. De bages af i enten friture eller i en lille gryde med godt med olie, til de er lysebrune (de må ikke få for meget så bliver de beske). De kommes på fedtsugende papir og drysses med salt.
SERVERING
servers i en dyb tallerken med enten svampene oven på eller i risottoen. og pyntes af med rodfrugts chipsene og lidt parmesanflager.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Risotto med svampe og sprød scorzonerod fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Risotto med svampe og sprød scorzonerod, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     kagecreme - yderst bagefast     Grov go'e boller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Fastelavnsboller med flødeskum     Lammeculotte i ovn.     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]