opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gravad laks

Gravad laks

Gravad laks
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(150)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.476
Visninger
184
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1kg frisk laksefillet med skindside (uden ben)
60g salt
15g tørrede dildspidser
40g brun farin
2g tørret fennikel pulver
2g stødt hvid peber
evt. lidt cocnac


SÅDAN GØR DU
alle ingredienserne blandes sammen og smøres i et jævt lag ud på laksen.
Det er vigtigt at laksen er helt frisk. Hvis ikke man er sikker kan man fryse laksen i min. 24 timer og derefter tø den langsomt op i køleskabet.
Laksen skal helst trække min. 1 døgn før servering. Og kan holde sig max 5 dage i køleskabet.
SERVERING
Laksen skæres i papirstynde skiver og serveres til et godt stykke brød og evt. rævesauce (se min opskrift derpå), hvide asparges og frisk dild.
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gravad laks opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gravad laks fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gravad laks, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grov go'e boller     Røræg i ovn     Tunmousse      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Påskekyllinger af kogte æg     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Morgenbirkes - fryseegnede     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Spagetti carbonara     Brunch pølser,æg og bacon     Piment sauce     Spaghetti med kødsovs     Den bedste Kylling i Karry!     Yoghurtboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]