opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Krydret ribbenssteg

Krydret ribbenssteg

Krydret ribbenssteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(67)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.008
Visninger
127
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 ribbenssteg (ca. 1 kg.)
Groft salt
50 gr. smør
Salt og peber
2 fed hvidløg
1 tsk. mild paprika
1 tsk. tandoori krydderi
1 tsk. reven ingefær
2 spsk. Ketchup
50 gr. margarine
2 spsk. mel


SÅDAN GØR DU
Start med at udben stegen, hvis der skulle være ben. Skær herefter sværen løs. Lad den sidde fast i den ene ende. Hvis den skæres helt af, skal den senere bindes fast igen.
Bland krydderier de pressede fed hvidløg og ketchup i den blødgjorte smør og fordel blandingen på oversiden af stegen.
Læg herefter sværen på igen og sæt den fast med et par kødnåle. Gnid groft salt på sværen.
Stegen lægges i et ovnfast fad, hvori der hældes ca. ½ l. vand. Læg evt. de afskårne ben med ned, for at give ekstra kraft til skyen.
Steg først ved 200 ° i 20 min. Og hæld herefter stegeskyen fra til senere brug. Steg videre i 40 - 45 min., eller til sværen er sprød. Man kan evt. give stegen 10 min. under grillelementet, men pas på! Det går stærkt.
Tag sværen af og skær stegen ud. Server med sværen skåret ud i tern henover.
Sovsen:
Lav en opbagning af margarine og mel. Lad den bage lidt, ved svag varme i et par min. Hæld herefter stegeskyen ved under piskning. Start med lidt sky ad gangen. Det ovnfaste fad kan koges af, for mere stegesky. Lad sovsen koge op og server.
SERVERING
Kan serveres med forskellige slags kartofler, salat og surt
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Krydret ribbenssteg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Krydret ribbenssteg fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Krydret ribbenssteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Laks med citrus(grilkrydderi) med blomkål og broccolïmos     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     migas     Tunmousse      Pastaret i fad     Pandekager med Whisky     Brunch pølser,æg og bacon     Kvædemarmelade     Søde boller     Mælkesnitter     Nemme æbleskiver     Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler     billig, hurtig og lækker makrel ret     Hummersuppe     Karbonader i fløde/porre sauce     Lækker ratatouille     Pasta tærte     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fuglekvidder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]