opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Krydret ribbenssteg

Krydret ribbenssteg

Krydret ribbenssteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(67)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.732
Visninger
146
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 ribbenssteg (ca. 1 kg.)
Groft salt
50 gr. smør
Salt og peber
2 fed hvidløg
1 tsk. mild paprika
1 tsk. tandoori krydderi
1 tsk. reven ingefær
2 spsk. Ketchup
50 gr. margarine
2 spsk. mel


SÅDAN GØR DU
Start med at udben stegen, hvis der skulle være ben. Skær herefter sværen løs. Lad den sidde fast i den ene ende. Hvis den skæres helt af, skal den senere bindes fast igen.
Bland krydderier de pressede fed hvidløg og ketchup i den blødgjorte smør og fordel blandingen på oversiden af stegen.
Læg herefter sværen på igen og sæt den fast med et par kødnåle. Gnid groft salt på sværen.
Stegen lægges i et ovnfast fad, hvori der hældes ca. ½ l. vand. Læg evt. de afskårne ben med ned, for at give ekstra kraft til skyen.
Steg først ved 200 ° i 20 min. Og hæld herefter stegeskyen fra til senere brug. Steg videre i 40 - 45 min., eller til sværen er sprød. Man kan evt. give stegen 10 min. under grillelementet, men pas på! Det går stærkt.
Tag sværen af og skær stegen ud. Server med sværen skåret ud i tern henover.
Sovsen:
Lav en opbagning af margarine og mel. Lad den bage lidt, ved svag varme i et par min. Hæld herefter stegeskyen ved under piskning. Start med lidt sky ad gangen. Det ovnfaste fad kan koges af, for mere stegesky. Lad sovsen koge op og server.
SERVERING
Kan serveres med forskellige slags kartofler, salat og surt
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Krydret ribbenssteg fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Krydret ribbenssteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Ristaffel     Raclette med det hele     Mælkebøttemarmelade     Kartoffelmos og kødsovs i fad     Pizza med salami, frisk basilikum og gedeost     Den bedste ungarske gullasch     Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte     Dadler med bacon     Hannes vafler.     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Mors Flæske-Pandekage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Sommersalat     Hjemmelavet rødkål     Lyn stegt kylling med bok choy     Rødbedesalat med pærer      Indisk rejesuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]