opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sønderjysk Surrib

Sønderjysk Surrib

Sønderjysk Surrib
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(144)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.878
Visninger
240
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
3/4 kg fersk stribet flæsk
3/4 dl vand
1½ dl eddike
2-3 lauerbærblade
5 hele nelliker
10 sorte peberkorn
salt
1½ blade husblas pr dl suppe


SÅDAN GØR DU
Flæsket koges mørt i vandet sammen med eddike,salt,nelliker,peberkorn og lauerbærblade
Så skæres det i skiver
Skiverne lægges i en sandkageform eller anden form der passer
Fedtet skummes af suppen som derefter hældes igennem et klæde.
Husblasen opblødes i koldt vand i ca 10 min
Derefter smeltes den over vandbad eller ½ min i microovn
Hældes i suppen under piskning
Suppen hældes over flæsket,så meget at kødet re dækket
Stilles i køleskab til næste dag
SERVERING
Vendes ud på et fad og stilles hel på bordet Det smager godt med rugbrød og sennep til og et glas koldt øl TIPS:Et stykke svinekam uden svær kan bruges retten får da mindre fedtprocent
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sønderjysk Surrib fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sønderjysk Surrib, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt Oksestriploin     Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Grillet jomfruhummerhaler     Bedstemor Ands æbletærte II     Kogning af majs     Svampet kanelkage     Grillet vildt dyrekølle     Yoghurtboller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fondue     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Indbagt mørbrad     Trylledej (ikke spiseligt)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]