opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sønderjysk Surrib

Sønderjysk Surrib

Sønderjysk Surrib
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(144)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.744
Visninger
240
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
3/4 kg fersk stribet flæsk
3/4 dl vand
1½ dl eddike
2-3 lauerbærblade
5 hele nelliker
10 sorte peberkorn
salt
1½ blade husblas pr dl suppe


SÅDAN GØR DU
Flæsket koges mørt i vandet sammen med eddike,salt,nelliker,peberkorn og lauerbærblade
Så skæres det i skiver
Skiverne lægges i en sandkageform eller anden form der passer
Fedtet skummes af suppen som derefter hældes igennem et klæde.
Husblasen opblødes i koldt vand i ca 10 min
Derefter smeltes den over vandbad eller ½ min i microovn
Hældes i suppen under piskning
Suppen hældes over flæsket,så meget at kødet re dækket
Stilles i køleskab til næste dag
SERVERING
Vendes ud på et fad og stilles hel på bordet Det smager godt med rugbrød og sennep til og et glas koldt øl TIPS:Et stykke svinekam uden svær kan bruges retten får da mindre fedtprocent
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sønderjysk Surrib fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sønderjysk Surrib, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frugter i wok med sød chilisauce     Stegt lammeryg med sennepscreme     Meloner med granatæblekerne     Laks m chili kokosmælk     Frokostbolle Med Hamberyg & Italiensksalat     Hannes risret     små pandekager     Blødende chokoladekage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Carpaccio II     Ris a' la mande - den bedste!     Pizza (For sjov)     Kaperssauce     æbletærte med marcipan     Hurtige boller     Pasta med karry- flødesause     Frokostæggekage m. fyld.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]