opskrifter
Søg i 12.549 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tzatziki med friske basilikumblade

Tzatziki med friske basilikumblade

Tzatziki med friske basilikumblade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.926
Visninger
129
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
3 dl. græsk youghurt, 10 %
1 revet agurk
hvidløg, alt efter (hvidløgs)smag
1 -2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
kværnet peber
1 håndfuld friske basilikumblade, skylles og hakkes. (Kan udelades)


SÅDAN GØR DU
Pres den revne agurk fri for væde. Fx i en si i en skål og tryk væden fra med en ske. Helst lad den stå i sien en times tid først.
Bland youghurt, agurk, hakket hvidløg, peber, olie og basilikum i en skål og lad det trække smag før servering
SERVERING
Olien gør at tzatzikien blir mere cremet. Basilikum tager lidt den syrlige smag fra youghurten. Køb gerne din youghurt ved din lokale specialforretning, den er knap så sur som den i alm. supermarkeder. Server som tilbehør med fx. gulerods- og agurke- stænger.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tzatziki med friske basilikumblade opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tzatziki med friske basilikumblade fra Maduniverset.dk i kategorien Dip & Dressing opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tzatziki med friske basilikumblade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Grillspyd     Pastasalat med creme-fraiche/balsamico dressing     Marinade til kyllingfilet     Luxus krydderbøf     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nemme pølsehorn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Grønne asparges med bacon     Absolut bedste BBQ marinade     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]