1. Smør en 20cm / 8 "spring-form
2. Tag mandarinerne og placere dem på en plade beklædt med køkken-ruller.
3. til base placeres kiksene i en foodprocessor og blend fine.
4. Smelt smørret i en gryde, tilføj de blendede kiks og rør sam-men. Overfør blandingen til Spring-formen og fordel jævnt. Stil i fryseren i 5 minutter for at stivne.
5. held flødeosten op i en stor skål. Split vaniljen åben, skrab frøene ud og bland dem i flødeost. Si flormelis i og Riv Appelsin skræl i. I en separat skål, piskes fløden, indtil den er fast, så held den i flødeost blandingen.
6. Spred blandingen på toppen af basen og brug en palet kniv eller bagsiden af en ske, til jævne det. Stil i fryseren i mindst 5 mi-nutter.*
7. Når du er klar ligger du mandarinerne oven på og drejer forsig-tigt fra side til side, mandarinerne trækker sig ned i fløden. Tag Cheesecaken forsigtigt ud.
* Bemærk: Hvis du ikke ønsker at spise Cheesecake straks kan du lade den stå i køleskabet i en halv time frem for at bruge fryse-ren.