opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai)

Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai)

Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.650
Visninger
181
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 gr oksekød (Skært oksekød, okse småkød eller strimler) Du kan også købe andre slags oksekød og selv skære det i strimler.

Østers sauce 2 spiseskeer

Sukker 3 spiseskeer

3 hele friske chili (medium eller hel stærk)

2 store fed hvidløg

Thai eller kinesisk soya 2 spiseskeer

Frisk basilikum 1 god stor håndfuld

1 stk iceberg salat

Jasmin ris


SÅDAN GØR DU
Sørg for at oksekødet er skåret i tynde strimler, nærmest i bånd. af ca. 3-4 cm. længde.

Sæt risene til at koge, følg anvisning på pakken for kogetid, det gør ikke noget at risene er færdige før kødet da de gerne skal stå og hvile i en 10-15 min.

Fjern chili kernerne og hak chilierne i mellemstore stykker.

Fjern skrællen fra hvidløget så de er parat til at blive knust.

Gør ligeledes basilikum klar til at bruge.

Lynsteg oksekødet i wok eller på pande, i 2-3 min, til det er brunet over det hele, du kan selv vælge om du vil bruge fedt stof, men det er ikke nødvendigt.
Knus hvidløg og tilsæt sammen med de hakkede chili og østers saucen, lad dette småsimre i ca. 5 min. og tilsæt derefter sukker og soya (Bemærk, der skal ikke bruges særlig meget soya da meget lidt stadig giver en kraftig smag.) Tilsæt samtidig basilikum bladene og lad det hele yderligere småsimre i små 5 min.

Imens kødet bliver færdigt snitter du ca. et halvt til et helt salat hovede, så det også er klar til serveringen.
SERVERING
Put ris på den ene side af talerkenen og snittet iceberg på den anden side (til højre) og lig kødet sammen med saucen ovenpå iceberg salaten. Retten er nu klar til at servere! =) Velbekomme
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Erik Andersen
24.07.2018, 10:04
Hvad for noget FEDT STOF skal man bruge. Jeg kender et rigtig fedt stof som gør at man LÆGGER sig. LÆG derfor mærke til, hvem der LIGGER rundt omkring.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai) fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Arabisk Falafel     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     sydhavskylling     Mælkesnitter     Kvædemarmelade     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Dim sum     Nemme pølsehorn     Kold melonsuppe     Den bedste Kylling i Karry!     Hurtig pæretærte     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Karbonader i fløde/porre sauce     Marinade til kyllingfilet     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Havretern med nougat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]