opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai)

Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai)

Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(124)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.585
Visninger
217
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 gr oksekød (Skært oksekød, okse småkød eller strimler) Du kan også købe andre slags oksekød og selv skære det i strimler.

Østers sauce 2 spiseskeer

Sukker 3 spiseskeer

3 hele friske chili (medium eller hel stærk)

2 store fed hvidløg

Thai eller kinesisk soya 2 spiseskeer

Frisk basilikum 1 god stor håndfuld

1 stk iceberg salat

Jasmin ris


SÅDAN GØR DU
Sørg for at oksekødet er skåret i tynde strimler, nærmest i bånd. af ca. 3-4 cm. længde.

Sæt risene til at koge, følg anvisning på pakken for kogetid, det gør ikke noget at risene er færdige før kødet da de gerne skal stå og hvile i en 10-15 min.

Fjern chili kernerne og hak chilierne i mellemstore stykker.

Fjern skrællen fra hvidløget så de er parat til at blive knust.

Gør ligeledes basilikum klar til at bruge.

Lynsteg oksekødet i wok eller på pande, i 2-3 min, til det er brunet over det hele, du kan selv vælge om du vil bruge fedt stof, men det er ikke nødvendigt.
Knus hvidløg og tilsæt sammen med de hakkede chili og østers saucen, lad dette småsimre i ca. 5 min. og tilsæt derefter sukker og soya (Bemærk, der skal ikke bruges særlig meget soya da meget lidt stadig giver en kraftig smag.) Tilsæt samtidig basilikum bladene og lad det hele yderligere småsimre i små 5 min.

Imens kødet bliver færdigt snitter du ca. et halvt til et helt salat hovede, så det også er klar til serveringen.
SERVERING
Put ris på den ene side af talerkenen og snittet iceberg på den anden side (til højre) og lig kødet sammen med saucen ovenpå iceberg salaten. Retten er nu klar til at servere! =) Velbekomme
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Erik Andersen
24.07.2018, 10:04
Hvad for noget FEDT STOF skal man bruge. Jeg kender et rigtig fedt stof som gør at man LÆGGER sig. LÆG derfor mærke til, hvem der LIGGER rundt omkring.
 
Denne gode opskrift på Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai) fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Pastaret i fad     Raclette med det hele     Moussaka med kartofler     Kalkun Gryderet med karry & ris     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Knas til salat     Spaghetti med hvidløg og chili     Anettes Lakseforret     Vintergryde.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kanelkage i bradepande     Brændte mandler med lakrids     Indbagt mørbrad     Fulkornsdurum Burgerboller med krydderurter      Blinis med avokadoer og krebsehaler     Haresteg     Gratinerede grønsagssnitter     Grydestegte Hjerter     Suppekuren     Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]