opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai)

Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai)

Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.656
Visninger
193
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 gr oksekød (Skært oksekød, okse småkød eller strimler) Du kan også købe andre slags oksekød og selv skære det i strimler.

Østers sauce 2 spiseskeer

Sukker 3 spiseskeer

3 hele friske chili (medium eller hel stærk)

2 store fed hvidløg

Thai eller kinesisk soya 2 spiseskeer

Frisk basilikum 1 god stor håndfuld

1 stk iceberg salat

Jasmin ris


SÅDAN GØR DU
Sørg for at oksekødet er skåret i tynde strimler, nærmest i bånd. af ca. 3-4 cm. længde.

Sæt risene til at koge, følg anvisning på pakken for kogetid, det gør ikke noget at risene er færdige før kødet da de gerne skal stå og hvile i en 10-15 min.

Fjern chili kernerne og hak chilierne i mellemstore stykker.

Fjern skrællen fra hvidløget så de er parat til at blive knust.

Gør ligeledes basilikum klar til at bruge.

Lynsteg oksekødet i wok eller på pande, i 2-3 min, til det er brunet over det hele, du kan selv vælge om du vil bruge fedt stof, men det er ikke nødvendigt.
Knus hvidløg og tilsæt sammen med de hakkede chili og østers saucen, lad dette småsimre i ca. 5 min. og tilsæt derefter sukker og soya (Bemærk, der skal ikke bruges særlig meget soya da meget lidt stadig giver en kraftig smag.) Tilsæt samtidig basilikum bladene og lad det hele yderligere småsimre i små 5 min.

Imens kødet bliver færdigt snitter du ca. et halvt til et helt salat hovede, så det også er klar til serveringen.
SERVERING
Put ris på den ene side af talerkenen og snittet iceberg på den anden side (til højre) og lig kødet sammen med saucen ovenpå iceberg salaten. Retten er nu klar til at servere! =) Velbekomme
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Erik Andersen
24.07.2018, 10:04
Hvad for noget FEDT STOF skal man bruge. Jeg kender et rigtig fedt stof som gør at man LÆGGER sig. LÆG derfor mærke til, hvem der LIGGER rundt omkring.
 
Denne gode opskrift på Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai) fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pat ga pau (Stærkt oksekød Thai), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brownie med saltkaramel midte     Rødvins glace/sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet modellervoks     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Spagetti carbonara     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Halloween kage kirkegård     Mælkesnitter     Porrer i fad med oksekød     Kanelsnegle kagemand     Fondue     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]