Bacontern
1-2 rødløg, finthakket
1 finthakket frisk rød chili, gerne med kerner
godt med hvidløg, finthakket
400 gr. hakket kylling
1 bndt. forårsløg, skyllet og hakket
madfløde
1 spsk. kyllingefond (af flaske)
kværnet peber,
evt. groft salt, ikke sikkert det er nødvendig, pga bacon og fond
500 gr. fettuccine ( den billige fra coop) koges efter pakkens anv.
2-3 håndfulde revet ost
Evt friskhakket basilikum
Start panden med at svitse bacon tern.
Tilsæt rødløg, hvidløg og chili.
Tilsæt det hakkede kyllingekød. Svits med 2-3 min.
Nu de hakkede forårsløg.
Efter 1 min eller 2 tilsættes madfløden og kyllingefonden. Kog op og skru så ned på lavt blus og lad panden stå og småsimre 1/4 - 1/2 time.
Smag retten til og tilsæt evt. lidt minimælk, hvis du synes der mangler vædske.
Den kogte pasta hældes i et ovnfast fad og "kyllinge panden" hældes over.
Må gerne trykke kyllinge blandingen lidt ned i pastaen her og der.
Nu den revne ost.
Ind i ovnen ved 190 gr. til osten er smeltet og gylden.
Evt. drys friskhakket basilikum lige før servering
Jeg bruger gerne 5-6 skiver af et helt stykke bacon, som jeg så skærer i små tern.
31.07.2013, 18:01