Skær kartoflerne i tern og brun dem på en varm pande med dit foretrukne fedtstof. Brug eventuelt den ene halvdel af en stor pande til at stege baconen sammen med kartoflerne, en mikroovn kan dog også bruges.
Ved brug af mikroovn vil jeg varmt anbefale at ligge baconen imellem 2 stykker køkkenrulle så den bliver dejlig sprød.
Imens baconen og kartoflerne står og småsimre begynder du at gøre æggeblandingen klar. Tag 3-4 æg og knæk dem ud i en skål, tilsæt en lille smule mælk, salt og pepper. du kan nu begynde at forberede tomaterne ved at skære dem i skiver. En enkel tomat skulle kunne gøre det til en enkel portion.
Når kartoflerne er tilpas brunede hælder du æggeblandingen langsomt udover dem. Når hele blandingen er hældt udover kartoflerne skruer du lidt ned for varmen på komfuret, og vender hele blandingen forsigtigt.
Når mixturen begynder at blive en smule fast tager du et låg og lægger over. Husk at holde øje med det, da det meget let kan brænde på. Når det har stået og simret et par minutter kan du tage låget af og vende det endnu engang.
Du kan nu tage din portion Ruskomsnusk fra pande til tallerken og pynte med tomatskiver, bacon og eventuelt krydre med din foretrukne krydderi.
Serveres med en kølig drik, perfekt til en hurtig, nem, varm middagsret.