opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnbagte Mascarpone-ferskner

Ovnbagte Mascarpone-ferskner

Ovnbagte Mascarpone-ferskner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(83)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.661
Visninger
98
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
ca. 4 store modne ferskner..
2 spsk lys, flydende akaciehonning..
150 g mascapone : en ost..
3 spsk vaniljesukker..
1 stang vanilje, flækket på langs (kan udelades)..
1 spsk friskpresset citronsaft..


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 200 grader.
skær ferskerne i halve, fjern stenene, og placer frugten i en brdepande eller lign. med skæresiden opad.
Dryp honning over og giv ferskerne 20 min. i den forvarmede ovn eller til de er blevet bløde og let gyldne.

Rør mascarponen med vaniljesukker og citronsaft (ønsker du stærkere vaniljesmag, så skrab kornene fra vaniljestangen over i mascarponen).
Læg en skefuld på hver fersken og server..
SERVERING
Ferskenen skal nok lige hvile 3-5 min inden den serveres.. Smager godt til is..
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ovnbagte Mascarpone-ferskner fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnbagte Mascarpone-ferskner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Chokoladekage på 5 min. i en kop     paella skøtt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Fedtfattig kartoffelfad.     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Pølsehorn med kvark naturel     Mørbradgryde m. ris     Bradepande/pandekage!     Paneret brie pandestegt     Oste sovs     Forloren hare m ribs-flødesovs     Vegetar wok med grøntsager     Suppe - Som min mor lavede den.     Banan-yoghurt creme brulée     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     Porrer i fad med oksekød     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]