opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oberstens Sild

Oberstens Sild

Oberstens Sild
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(97)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Oberstens Sild Foto af : maduniverset.dk
7.560
Visninger
241
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 spegesilde-fileter udvandet i 24 timer i koldt vand
Marinade:
1/2 stor rød peberfrugt
2 dl tør hvidvin
1 dl tør vermouth(fx Noilly Prat)
1 dl æblecider-eddike (5%) eller lager-eddike
1 dl sukker
1 tsk rød sandel
1 spsk hele enebær
1-2 rødløg i tynde skiver
1 gulerod i papirtynde skiver
4 laurbærblade


SÅDAN GØR DU
1. skær peberfrugten i små terninger og kog dem i 5 minutter i lidt vand. Tag dem op og lad dem dryppe af.
2. Bland hvidvin, vermouth, eddike, sukker og sandel og rør til sukkeret er helt opløst.
Knus enebærrene let og tilsæt dem sammen med løg- og gulerodsskiver samt laubærblade.
3. Skær de klargjorte sildefileter i stykker, læg dem i marinaden og lad det trække i køleskabet i (mindst) 24 timer.
Sandeltræ kan købes i specialvareforretninger, fx. hos Camilla Plum. Sandeltræ giver en flot rød farve og en helt speciel smag.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
23.11.2013, 01:07
Billedet af udvandet spegesilde. Hvordan man udvander sild. Natten over i en skål med lige dele sild og koldt vand. 18335-udvandet-sild.jpg

Bruger billede
maduniverset.dk
23.11.2013, 01:01
Vi har lavet Oberstens Sild og den er god til dem som elsker sild. 18334-oberstens-sild.jpg
 
Denne gode opskrift på Oberstens Sild fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oberstens Sild, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Nachos m/kylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet entrecote med tomatsmør, grønsagsspyd og kartoffelgr     Fondue     Omelet m. skinke og ost     Indbagte rejer     Svampet kanelkage     Færøsk æblekage     Spagetti carbonara     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Lammeculotte i ovn.     Pastaret i fad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]