opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bagt rodfrugtmos

Bagt rodfrugtmos

Bagt rodfrugtmos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(442)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bagt rodfrugtmos
96.648
Visninger
2.660
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 20.01.2019 Bagt rodfrugtmos var dagens opskrift den 20.01.2019

DU SKAL BRUGE
350 g kartofler
200 g gulerødder
200 g knoldselleri
Ca. 2 spsk smør
2 æggeblommer
2 æggehvider
½ dl mælk eller fløde
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Skræl alle grøntsagerne og skær dem i små tern. Put dem i en gryde og hæld vand på, så det lige dækker. Tilsæt lidt salt, og sæt gryden over at koge. Kog grøntsagerne godt møre, ca. 20 minutter. Tænd imens for ovnen på 225 grader.

Del æggene, så hvider og blommer er hver for sig. Sørg endelig for, at der ikke kommer blommer med i hviderne, da de ellers ikke kan piskes stive.
Pisk hviderne helt stive.

Sluk for kogepladen, når grøntsagerne er møre. Hæld vandet fra og sæt gryden tilbage for at dampe det sidste vand ud af grøntsagerne. Rør imens, så det ikke brænder på.
Tag gryden af. Tilsæt smør, og rør lidt i grøntsagerne, til smørret er smeltet. Tilsæt mælk og pisk med en håndmikser. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og pisk godt, til grøntsagerne er pisket helt til mos. Tilsæt groft salt og et godt skud friskkværnet peber.
Vend forsigtigt de stive æggehvider i mosen. Hæld mosen i 4-5 små smurte ramakiner (alt efter hvor meget fyld man ønsker i hver form), og bag dem i den nederste del af ovnen i 25 minutter.
SERVERING
Smager rigtig godt til en god rød bøf eller steg.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Christina
30.12.2013, 00:13
Der er til to personer sådan ca. Det kommer an på, om det er det primære tilbehør, eller hvad man ellers serverer til.

Solvej
28.12.2013, 23:19
Hvor mange person er der til


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bagt rodfrugtmos opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bagt rodfrugtmos med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bagt rodfrugtmos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Bagt rodfrugtmos     Svampet kanelkage     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Pastaret i fad     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blødende chokoladekage     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Karbonader i fløde/porre sauce     Den bedste Kylling i Karry!     Jægerens dyreragout     Pirogger med oksekød     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]