opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nem skinkestang uden butterdej

Nem skinkestang uden butterdej

Nem skinkestang uden butterdej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(158)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.011
Visninger
319
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Dej:
½ pk. gær
½ dl. lunket vand
1 æg
1/4 tsk. salt
2 tsk. raspolie
150 g hvedemel

Skinkefyld:
250 g porre i skiver
1 løg fint snittet
100 g skinke strimler
100 g friskost naturel eller pikantost
1-2 tsk. sennep
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
2-3 spsk. purløg


SÅDAN GØR DU
Dej:
1. Opløs gæren i vandet.
2. Tilsæt de øvrige ingredienser (gem halvdelen af ægget til pensling) og ælt, til dejen er glat og smidig og slipper hænderne. Tilsæt evt. mere mel.

Skinkefyld:
1. Svits porre og løg, til løgene er gennemsigtige.
2. Bland porre og løg, med resten af ingredienserne.

Skinkestang:
1. Rul dejen ud til en firkant. Læg dejen på en bageplade med bagepapir.
2. Læg fyldet på den ene halvdel af dejen, og pensel kanterne med det sidste af ægget. Fold den anden halvdel af dejen over skinkefyldet. Tryk kanterne med en gaffel, og pensl skinkestangen ovenpå.
3. Bag skinkestangen midt i ovnen ved 200 grader i 20-25 min.
SERVERING
Serveres med salat og creme fraiche dressing
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Nem skinkestang uden butterdej fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nem skinkestang uden butterdej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Banankage -uden fedt     Mexicansk kyllingelasagne     Kold avocadosuppe med fløde     Mors gulerodssalat med rosiner     Fyldte løg     Farmors æbleskiver     Flødestuvet spinat     Kartofler i dampovn     Ørred på grill     Indbagte rejer     Fiskeret med broccoli og rød peber.     paprikakylling II     Rejeroulade med spinat.     Kåldolmer i tomatsauce     Pita m. krydret oksekød     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     God gammeldags pasta med kødsovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]