(Opskrift fortsætter under reklamen)

Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce"

Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce"
Nikoline Høgh
Til opskriften
TID
40 (min)
Opskrift glæde: (73 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser





Fremgangsmåde


Hak forårsløget og peberfrugten og skær gulerødderne i tynde skiver. Sæt dit køkken ur på 30 min og svits svinestrimlerne på en pande med frisk oregano, salt, peber og lidt basilikum på en pande. Mens det svitser så svits forårsløg, peberfrugt og gulerødder på en anden pande. Når strimlerne næsten er færdige med at brune (ca 5 min) så hæld grøntsagerne og løget over til dem. Når strimlerne er brunede så hæld piskefløde og lidt mælk ved. På den anden pande svitser du bacontern let (ca 1 min) de skal bare være ”faste”, de må ikke få for meget så bliver de hårde. Derefter hæld dem og skyen over i retten. Derefter: lad retten koge ved lav til medium varme indtil de 30 min er gået. Kog den friske pasta og til sidst: jævn retten med ½ spsk. Maizena rørt op i mælk og smag retten til med salt.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Hak forårsløget og peberfrugten og skær gulerødderne i tynde skiver. Sæt dit køkken ur på 30 min og svits svinestrimlerne på en pande med frisk oregano, salt, peber og lidt basilikum på en pande. Mens det svitser så svits forårsløg, peberfrugt og gulerødder på en anden pande. Når strimlerne næsten er færdige med at brune (ca 5 min) så hæld grøntsagerne og løget over til dem. Når strimlerne er brunede så hæld piskefløde og lidt mælk ved. På den anden pande svitser du bacontern let (ca 1 min) de skal bare være ”faste”, de må ikke få for meget så bliver de hårde. Derefter hæld dem og skyen over i retten. Derefter: lad retten koge ved lav til medium varme indtil de 30 min er gået. Kog den friske pasta og til sidst: jævn retten med ½ spsk. Maizena rørt op i mælk og smag retten til med salt.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce"

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt