Juleblót opskrifter


Det store vinterblót (juleblót) blev fejret i perioden fra slutningen af november til vintersolhverv, ca. 14. november til 14. december.

Blót var i vores nordiske religion en bred betegnelse for forskellige ritualer, hvor der i reglen indgik en form for ofring.

Opskrifter lavede til juleblót var med de ingredienser man havde fx.

Torsk, laks, enebær, løg, rådyr, syltet kvan ( Vikingernes vitaminpille ), mjød, gris, æbler, honning, ost, hasselnødder, kål, havtorn, brød.

Aktuelle opskrifter


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 13.06.21 UGE 23

Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon
Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon

Brugere online : 543
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version