1 spsk. vindruekerneolie (eller anden vegetabilsk olie)
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Skyl hummerhalerne og fjern tarm evt. med indhold. Dette kaldes at "røve" hummerhalerne. Dette gøres bedst ved at dreje den midterste halefinne og forsigtigt løsne denne ved at dreje den rundt og trække langsomt så tarmen følger med. Hvis der bruges frosne hummerhaler bliver denne "operation" meget vanskelig!
Fiskesovs, limesaft, hvidvin og sukker, peber, chili og korianderblade blandes og overhældes hummerhalerne.
Står og trækker ca. ½ time.
Tilberedning
Varm ovnen op til 250 grader
Læg hummerhaler med marinade op i en bradepande.
Steg hummerhalerne i ovnen i ca. 15 min. (tag evt. en hummerhale ud og se om konsistensen er rigtig!)
SERVERING
Vend hummerhalerne et par gange under stegningen, så marinaden gennemtrænger dem alle. Der kan med fordel serveres Djævelsovs eller Seafood chili dip til de færdige hummerhaler.
Se også: Thaikøkkenet (http://retsloff.dk/tk_opskrifter.htm)