1 dåse Nestle kondenseret mælk ca 400g (fåes i Irma)
150 ml vand
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Bland tørvarerne(kakao, vaniliesukker, mel, natron og bagepulver) i en skål. I en anden skål piskes det smeltede lunkne smør med kondenseret mælk og vand. Herefter piskes tørvarerblandingen i på laveste hastighed. Kagemassen hældes nu i en springform 24Ø smurt med smør. Kagen bages i 25 min ved 180 grader.
SERVERING
Serveres med kold flødeskum og bær eller med is og karamelsauce.
Tip:Karamelsauce laves nemt ved at koge en dåse kondeseret mælk (selve dåsen uåbnet) i en gryde med rigeligt vand i 4 timer. Lad dåsen afkøle før den åbnes.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)