ca. 100 gr. Skinke af god kvalitet ikke strimlerne man kan købe i pakker, men en skinke man selv skære i strimler.
Ost i strimler efter behov ca. 150 gr.
3 tomater
½ agurk
Creamfraise
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i vandet og bland olie og salt i. Sigt durum mel i og rør det ud. Bland herefter hvedemel i, indtil dejen kan æltes uden at klistre for meget. Ælt dejen og stil den til hævning i 1 time mindst. Bland ingredienserne til tomatsaucen i en gryde og kog det et par minutter.
Rul dejen ud til to store runde pizzaer og læg dem på bagepapir, imens varmes bagepladerne/pizzastenen i ovnen ved 250 grader.
Smør tomatsaucen på i et tyndt lag, derefter osten og til sidst Skinken
Bag pizzaerne en ad gangen i ca. 12 min ved 250 gader til de er gyldne og sprøde.
Drys herefter med iceberg salat, tomater, agurker og til sidste hældes lidt creamfraise ud over.