2 æg, 1½ dl sukker, 85 g margarine, 80 g makroner, 1½ dl mel, 40 g grofthakket chokolade, ½ tsk mandelessens
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Kom æg og sukker i en skål og pisk det til en tyk skum med en håndpisker. Smørret smeltes og afkøles lidt, inden det hældes i æggemassen og røres med en ske. Knus makronerne lidt og vend dem i dejen. Tilsæt mel og det grofthakket chokolade samt mandelessens.
Fordel dejen med en ske i papirforme og bag dem midt i en forvarmet ovn på 200 grader i 10-15 min.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)