Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Saltbagt knoldselleri
Opskrifter
>
Saltbagt knoldselleri
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
1.813
Favorit
0
Opskrift af:
Thor Nørregaard
2-3 pers.
Kategori
Grønsager
Knoldselleri
Hovedret
Danmark
Nytår
Saltbagt selleri
ovnbagt knoldselleri
knoldselleri i ovn
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 stk. knoldselleri
2 kg. salt
1 stk. gryde som kan tåle en varm ovn
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
- Skrub knoldsellerien godt
- Salt lægges i bunden af gryden til den er dækket
- Kom sellerien oven på og fyld op med salt til den er dækket
- Sæt gryden ind i ovnen og giv den ca. 2 timer ved 180 grader (varmluftovn)
- Slå hul på saltet og tag sellerien ud
- Skær den yderste kant af og skær i passende stykker
- Kan Serveres sammen med de fleste typer steg/bøf etc.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Grønkålssalat med mandler og æbler
Flødekartofler II
Stegt spidskål
Grillede kartofler
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 19.04.21 UGE 16
Ramsløgssalt
Brugere online : 250
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version