Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Marcipan med gojibær i rom og chokolade
Opskrifter
>
Marcipan med gojibær i rom og chokolade
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Et stykke lækkert julekonfekt med Gojibær og mørk chokolade
Vist
1.926
Favorit
0
Opskrift af:
Thor Nørregaard
Kategori
Julekonfekt
Lækkeri
Jul
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
20 g. Gojibær (ligget i Rom min. 6 timer)
100 g. Marcipan
100 g. mørkchokolade
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Smelt chokolade over vandbad
Bland marcipan og næsten alle Gojibær
Vend i chokoladen og stil på chokoladerist eller plastfolie og pynt med en Gojibær
Sæt koldt i en time
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Blommer i Madeira
Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt
Hvid chokolade med pistacie
Hvide chokoladetrøfler med ristet kokos
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 25.02.21 UGE 08
indbagt oksemørbrad / Beef Wellington
Brugere online : 469
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version