Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Saltkarameller
Opskrifter
>
Saltkarameller
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Lækker blød karamel med flagesalt
Vist
3.890
Favorit
0
Opskrift af:
Thor Nørregaard
Kategori
Julekonfekt
Lækkeri
Jul
karameller med salt
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 dl piskefløde
100 gram usaltet smør
½ dl lys sirup
180 g. sukker
2 spsk. vand
1/2 tsk. flagesalt
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Find en lille form ca. 15*15 og put et stykke bagepapir med olie i, skal dække siderne
Smør og piskefløde smeltes i mikroovn
Varm vand og sirup op i en lille gryde
Hæld sukkeret i og rør til det er opløst
Varm indtil det koger
Sæt stegetermometer ned i sukker-massen og varm op til det er ca. 160 grader
Hæld smør/fløden i gryden lidt af gangen
Når karamellen er ca. 110-120 grader hæles det i den lille form og sættes på køl i 20 min.
Drys nu med lidt flagesalt og sæt på køl indtil karamellen næsten er hård
Skær nu med en stor kniv karamellen til de ønskede størrelser
Pak ind i silofan eller mellemlægningspapir
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Whiskytrøfler
Hvide chokoladetrøfler med ristet kokos
Havregrynskugler
Hjemmelavede romkugler
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 25.02.21 UGE 08
indbagt oksemørbrad / Beef Wellington
Brugere online : 495
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version