Læg 2 stykker pancetta i forlængelse af hinanden. Knæk den nederste del af aspargeserne og læg 5 asparges ned på pancettaen. Læg en rosmarinstilk ind i midten – den fjernes inden servering.
Pres kernerne ud af tomaterne og vrid dem åbne. Læg dem hen over aspargeserne.
Læg 1-2 asparges oven på tomaterne og bind pancettaen rundt om det lille bundt.
Stil aspargesbundtet i et ildfast fad og hæld en dråbe olivenolie på toppen. Krydr med lidt peber. Skær en citron midt over, smør stykkerne med lidt olivenolie og læg dem ned i det ildfaste fad..
Aspargeserne skal have 10 minutter i en 220 grader varm ovn.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)