Lun vandet og rør gæren ud i. Tilsæt salt og noget af melet. Ælt så meget mel i som den behøver. Lad dejen hæve i en skål, mens du tilbereder fyldet.
Hak løget, chilierne og persillen fint. Rør farsen med alle ingredienserne.
Rul dejen ud og smør det rå fyld over.
Bages i ca. 35 min ved 200 grader.
Læg mærke til at der ikke er ost på, og hvis du udelader olien, kan den blive helt fedtfattig. Kan sagtens fryses ned.
SERVERING
Pizzaen skæres i kvadrater af 8x8cm. Server med ”løgsalat” til.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)