100 g saltede peanut (ellers til børn 100 g mini m&m's)
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Kom smør, sukker de 2 slags fløde og sirup i en gryde og kog det op. Lad karamellen koge stille i ca. 50 minutter. Foretag karamelprøven: Hæld en teskefuld af massen op i et glas koldt vand. Hvis massen stivner til den rette konsistens har karamellen kogt nok. Hvis den ikke er sej nok koges den stille videre. Tilsæt peanuts og hæld massen op i en smurt bagepapir bekædt form ca. 20*12 cm. Lad karamellen stivne og skær den så i firkanter ca. 2*2 cm store.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)