Kog spaghettien al dente. Lad den dryppe godt af, og kom den i et stort smurt tærtefad. Rens porrene, og skær dem i ringe. Giv dem et opkog i vand med lidt salt i. Lad dem dryppe godt af, og læg dem så oven på spaghettien. Skær skinken i strimler og fordel dem ovenpå. Pisk æg, fløde og krydderier sammen og hæld det over. Drys til sidst med revet ost.
Sæt tærten midt i en 190 grader varm ovn i ca 30 min. Æggemassen skal være stivnet og osten gylden. Bliver osten for mørk undervejs, kan man lægge et stykke alufolie over.
SERVERING
Spis tærten varm eller lun, evt. med en god salat til.
Kan også varieres med andet kød f.eks. rester af kylling eller kalkun.
Friske hakkede krydderurter vil også gøre sig godt i tærten.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)