1: opløs gær og honning/sukker i halvdelen af det varme vand
2: hæld mel og salt ud på en ren arbejdsflade eller i en skål. Lav en fordybning i midten og hæld den opløste gærblanding i. ælt væden ud i melet med den ene hånds fire fingre i cirkulære bevægelser fra midten og udad. Når gærblandingen har optaget den mel, den kan, tilsættes resten af vandet, som gradvist arbejdes ind i dejlen, til konsistensen er blød, let og fugtig.
3: hæver til dobbelt størrelse, ca. 40 minutter
4: dejen slåes ned, og rulles ud til 12 små pizzabunde, ca. ½ cm tykke.
5: fyldet kommes på, og pizzaerne bager i en 240 grader forvarmet ovn i 5-7 minutter, til fyldet er smeltet, og bunden er lys gylden.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)