1 1/2 kg. Nakkekam uden svær.2 dl Rødvin. 2 Løg. 10 Peberkorn. 2 tsk. Knuste enebær. 1 tsk. Tøret timian. 2 Smuldret laurbærblade. Salt. Piskefløde og ribsgele. Smør til stegning. Marineringstid ca. 1 døgn.Kartofler & brune kartofler.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
1. Læg kødet i et fad med marinaden.
2. Smør i en gryde.Hæld marinaden i en skål.Brun kødet på alle sider.
3. Krydder kødet med salt og hæld marinaden over og lad kødet stege under låg for svag varme 1 1/4 til 1 1/ 2 time.Vend kødet et par gange under stegningen.
4.Når stegen er mør tages den op og holdes varm.
5. Mens sovsen koges ind med lidt piskefløde og smages til med ribsgele. Og evt. jævnes. Kog kartofler og hvis det skal værre rigtig godt lav brunekartofler...
SERVERING
Ser flot ud med Halve kogte æbler med ribsgele eller tyttebår.. Velbekommen...
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)