100 g Smør. 250 g Brun farin. 2 Æg. 200 g mel. 50 g Kakao. 2 1/2 Tsk. Bagepulver. 2 tsk.Kanel. 3 Modne bananer.1 dl.mælk.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Rør smør og farin sammen.Tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, kakao,bagepulver og kanel og rør det i dejen skiftevis med mælken. Mos bananerne med en gaffel og vend dem i dejen. Hæld den i en smurt springform og bag kagen ved 175 grader i ca. 45 min....
SERVERING
Til en god kop kaffe
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)