1. Dej: Rør gæren ud i lunken vand, tilsæt olie, salt og det sammenpiskede æg, ælt melet i lidt efter lidt, og stil dejen til hævning i ca. 30 min.
2. Fyld: Findel det kogte fiskekød og bland det i risene med æggene og dilden.
3. Slå dejen ned, og del den i 8-10 stykker. Form hver stykke til en bolle. Rul bollen tyndt ud med en kagerulle til en diameter på 12-15 cm.
4. Læg lidt fyld på halvdelen af hver dejstykke, pensl kanten med æg, og fold dejpladerne sammen til en halvmåne.
5. Tryk pirogerne sammen i kanten med en gaffel, læg dem på en plade med bagepapir, og lad dem efterhæve i ca. 20 min.
6. Pensl pirogerne med æg, og bag dem i ca. 12 min. ved 225 grader i midten af ovnen.
SERVERING
I madpakken til buffet eller skovtur
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)