Lav dressingen først, bland fromage frais med sennep, presset hvidløg,salt og peber.
Tag gummihandsker på, så slipper du for lilla fingre, og skræl rødbederne. Riv dem herefter på den grove side af rivejernet og bland dem i dressingen. Smag evt. til med mere sennep, hvidløg, salt eller peber.
Rist solsikkekernene på en tør pande indtil de er sprøde uden at være mørkebrune og drys en smule fint salt over dem.
SERVERING
Servér solsikkerkernerne ved siden af salaten, så man selv kan drysse dem over.
Severes til fx hakkebøffer, steaks, græske frikadeller eller lignende.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)