500 g. (3-4) kyllingefileter i lidt store strimler(2x3 cm)
3 små løg i kvarte
1 peberfrugt i store tern(2x2 cm)
2 gulerødder i skrå skiver
1 lille ds. bambusskud
250 g. champignoner i kvarte
2 dl. frosne ærter
Du bestemmer selv om du vil bruge alle grøntsager eller nogle helt andre...Brug hvad du har for eksempel bladselleri, grønne bønner eller andet.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Start med at tilberede alle ingredienserne.Skær kyllingefileter i strimler, løg i kvarte, peberfrugt i store tern(2x2 cm), gulerødder i skrå skiver, champignoner i kvarte og åben dåsen med bambusskud.
Lav herefter sovsen. Start med at tilberede boullionen og smelt smørret i en stor gryde, drys karryen i og brænd den af, tilsæt herefter under omrøring melet og derefter stadig under omrøring boullionen lidt efter lidt. Tilsæt cayennepeber, soyasauce og løg og lad koge i 5 min. Så tilsættes kødet og der røres, så det ikke hænger sammen. Herefter tilsættes resten af grøntsagerne undtagen ærter og der koges endnu 5 min. Til sidst tilsættes ærterne og der koges 2 min. Smag til med soya, karry og cayennepeber og servér.