1 And på 3400 Gram. Salt og peber. Grillkuld.kød nåle til og lukken den. Svesker og æbler.drypbakke.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Tænd op i din grillstarter .Rens anden og fyld den med æbler og svesker..Snit i brystet med en kniv og prik hul i skinnet rundt omkring.. Drys salt og peber på anden. Læg kul i begge sider og en drypbakke i midten . Det kan blive nødvendigt med en gang kul mere. Vi brugte kun en gang ved denne and. anden ligger der i ca. 2 timer og 15 min..Den er meget sprød og saftig i kødet.bestemt ikke sidste gang vi har lavet den der....
SERVERING
Med kartofler .brune og hvide. og rødkål og brun sovs
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)