Løg, Selleri, hvidløg og gulerødder snittes i små stykker og sauteres i en gryde sammen med det hakkede kød,
når kødet er brunet tilsættes rødvinen, dette får lov at simre til næsten al vinen er kogt ind.
Nu kommer du buillon terningerne i (opløst i en kop kogende vand) og lader dette simre til det er næsten fordampet, derefter tilsættes tomat koncentrat og flåede tomater (kan blendes hvis man synes) tilsæt så basilikum og oregano efter smag (vil nok komme en del basilikum i da det giver en god smag) og lad dette småkoge i 1 time til halvanden.. Hvis saucen bliver for tyk, kan du tilsætte extra væde under forløbet..
SERVERING
Serveres med spaghetti eller pasta penne, husk der er rigtig stor forskel på kvalitet af pasta, det kan godt betale sig at give lidt extra..
Blandet salat (salat, tomat, agurk, rødløg) med olie eddike dressing, brug gerne en hvis balsamico, pepper og salt.
Evt. flute eller ciabbata brød