* ca. 700 g fin durumhvede - til dejen hænger sammen
* 2 tsk. fintkværnet havsalt
* bland saltet i melet, inden det tages i brug
Tomatgrundsauce:
Ingredienser:
* 2 dåser flåede hakkede tomater
* 1 par spsk. koncentreret tomatpuré
* 1 finthakket rødløg
* 1 par fed presset hvidløg
* friske, finthakkede krydderurter: Oregano og/eller basilikum, alternativt kan tørrede krydderurter bruges
* Salt og friskkværnet sort peber
* 1 tsk. lyst rørsukker - for tomaternes sødmes skyld
Fyld:
Tja, hvad man har. F.eks. peperoni, skinkestrimler, artiskokker, ananas, kalkunbacon, røget mørbrad og vigtigst af alt...masser af revet ost.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Grunddej:
Opløs gæren i vandet, kom sukkeret ved og tilføj melet lidt efter lidt til dejen hænger fint sammen. Sættes lunt under et klæde en halv time.
Rulles ud til små pizzaer eller en stor..
Tomatsauce:
Alle ingredienserne blandes, og saucen koges ca. 5 minutter ved svag varme.
Tomatsauce og "Fyld" kommes på Dejen
Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter - Hold øje med ostens farve!
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)