* Billige lagkagebunde, endelig ikke bagerens eller egne hjemmelavede.
* Appelsinsaft
* Knuste makroner
* Friske jordbær eller frosne hindbær (tøes op med sukker).
* 1 portion Kagecreme vendt med flødeskum af 1/4 liter piskefløde
* Glasur, rørt af æggehvide og flormelis.
* Flødeskum til pynt
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Den nederste kagebund dryppes godt med appelsinsaft. Bunden dækkes af et godt lag knuste makroner. Derefter de friske/frosne bær. Derefter dækkes bærrene med kagecreme. Bund nummer to dryppes ligeledes med appelsinsaft. Derefter en gang kagecreme. Øverst en bund.
Vigtigt: Skal stå i et døgns tid og trække.
Før serveringen smøres den øverste bund med glasur og pyntes med flødeskum.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)