Pynt1: Reven Chokolade og glasur af ca. 200g flormelis og 2 spsk kogende vand.
Pynt 2: Flødeskum af 2½ dl piskefløde.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Fedtstoffet blødgøres og røres godt med sukkeret til en masse, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen under omrøring. Kærnemælk og evt. hakket chokolade tilsættes. De resterende ingredienser sigtes sammen med melet, og det hele røres til en ensartet masse, der hældes op i en smurt (lille) bradepande. Bages ved 200 grader i ca. 17 min.
SERVERING
Se Pynt 1 el. pynt 2 under ingredienser.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)