- 200 gr valgfri chokolade (har brugt fx mørk chokolade eller Tom's Appelsin knas)
- 5 dl sukker
- 5 dl mel
- 6 æg
- 3 dl. cremefraiche
- 300 gr smeltet smør (smelt evt. i mikro, det går hurtigere)
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
- Stil ovnen til 170 grader og start den
- Smelt chokoladen ved meget lav varme i en gryde
- Smør bradepanden med margarine
- Bland alle ingredienser og hæld det i bradepanden
- Sæt kagen i ovnen i midten og bag den ved ca. 35 min, men tjek evt. undervejs med en kniv eller strikkepind, og hold øje med kagen ;)
Kagen smager allerbedst når den er HELT kold/afkølet og med glasur på :)
Husk at putte kagen i en pose når den er kold, så undgår du den bliver tør :)
Hvis du putter glasur på, kan den sagtens holde sig til dagen efter uden at komme i pose :)
SERVERING
Serveres afkølet med glasur på, evt. et godt tykt lag :)
Kagen bliver meget brownie-agtig, den skal ikke være mere end et par centimeter høj :)
Velbekomme!!:)
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)