Hasselnødder og mandler blendes til de er fine (må godt være en smule grove). Nødderne blandes med mel, sukker, kokos og smør til en fast dej. Del dejen i 2 lige store dele. Tag en rund tærte form og smør den med et meget tyndt lag smør og derefter dækkes af en lille smule mel fordelt på hele fadet (også oppe ad kanterne). Glat den ene dej ud i formen og op ad kanterne. Rabarberne skylles godt og skæres i 2 cm. tykke tern. Rabarberne fordeles rundt i formen og sukker og kanel strøges over dem.
Den anden dej lægges ud på et stort stykke bage papir og rulles til den er 0,5 cm. tyk. Dejen skal være cirka samme størrelse og form som tærten. Dejen på bagepapiret skæres i 2 cm. brede strimler. Dejstrimlerne lægges oven på rabarber tærten med 2 cm. mellemrum. Både på langs og på bredden. Lidt sukker strøges over tærten så den bliver bagt sprødt. Tærten bages 20-25 min. ved 200 grader.