Pres citronerne og riv skallen på 1½ citron. Tag 4 skåle frem og pisk æggehviderne stive i den første skål. pisk æggeblommer, sukker, revet citronskal og et par spsk. citronsaft i den anden skål. Pisk 2,5 dl af piskefløden i den tredje skål til flødeskum. Læg husbladsen i blød i den fjerde skål i koldt vand i 5 min. Herefter knuges vandet af og varmes med citronsaften i en kasserolle eller i mikroovn(Kan være svært at styre) til bladene er smeltet.
Den svagt lunkne husblads med citronsaft vendes nu i æggemassen med en dejskraber. Derefter vendes hviderne i og til sidst flødeskummen. Det hele hældes i portionsskåle eller i en stor flot skål og stilles på køl et par timer eller gerne natten over.
Inden servering piskes resten af piskefløden til en ret stiv skum, uden det bliver til smør.
SERVERING
Pynt citronfromagen med med flødeskummen med en sprøjtepose, og lav flot mønster eller flødeskumstoppe langs skålens side.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)