Ingredienser:
til (12 store eller 36 små)
kager:
125 g selvhævende mel (eller 120 g mel, 1¼ tsk bagepulver og ½ tsk salt)
125 meget blødt, usaltet smør
125 g sukker
2 æg
1-2 tsk vaniljeekstrakt
1-2 spsk sødmælk
glasur:
ca. 350 g flormelis, siet
friskkogt vand
frugtfarve (den farvepasta, Nigella bruger i programmet, kan ikke fås i Danmark, så man må klare sig med almindelig frugtfarve)
chokolade-ganache:
200 g mørk chokolade, minimum 70% kakao, hakket
2 dl piskefløde
guld-chokoladeknapper eller anden pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
til 10 +
Hvis du vil have den store søde topping på dine cupcakes;
250 g flormelis,
75 g blødt smør ( lurpak, kærgården el.l.)
ca. 2 spsk mælk
farvestof / 25 g kakao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 10
Cupcakes:
125 g. mel
125 g. smør (blød)
125 g. sukker
3 spsk. mælk
2 tsk. Vanillesukker
2 tsk. bagepulver
2 æg
2 spsk. kakaopulver (hvis man vil have chokolade versionen)
Frosting:
500 g flormelis,
150 g blødt smør
ca. 4 spsk mælk
farvestof (vælg selv farve)
Heksehatte:
10 vafler (til is)
ca. 200 g. chokolade hvid eller mørk
Et par spsk. smags neutral madolie (hvis chokoladen er for tyk)
Bånd til hat:
100 g. Marcipan
Farve efter eget valg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30
til 10 stk
Dej:
125 g mel
125 g blødt smør
125 g sukker
2 æg
2 tsk. Vanillesukker
2-3 spsk. mælk
2 tsk. bagepulver
Dette er en basis dej - tilsæt selv ingredienser efter hvilken cupcake du vil ha'.
Jeg har bare brugt basis blandning ;-)
Frosting: man kan købe en færdiglavet frosting fra Dr. Oetker.
180 g flormelis
75 g blødt smør (IKKE margarine)
Dette er en basis blanding til Frosting - tilsæt selv ingredienser efter hvilken cupcake du vil ha'.
Jeg har lavet vanille og jordbær frosting.
Pynt:
Krummel af eget valg. Kan også købes fra Dr. Oetker.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
Pris: 50kr.
til 6 store stk.
Dej:
125 g blødt smør
125 g sukker
2 æg
2 tsk. Vanillesukker
2-3 spsk. friskpresset citronsaft
revet skal af en øko citron
2 tsk. bagepulver
125 g mel
Frosting:
180 g flormelis
75 g blødt smør
lidt gul frugtfarve
et par dråber af citronsaften
Pynt:
Sukkerøjne købt i Kvickly el. Føtex eller hjemmelavet af Marcipan
1 spsk. marcipan og et par dråber gul og rød frugt farve til at lave næb af.
Ingredienser:
til 12 store
125 g. mel
125 g. smør (blød)
125 g. sukker
3 spsk. mælk
2 tsk. Vanillesukker
2 tsk. bagepulver
2 æg
2 spsk. kakaopulver
Frosting:
180 g. flormelis
75 g. smør (blød)
1 spsk. kakaopulver
50 g. mørk chokolade
26 små chokolade/marcipan æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 22 ca.
Kage
2 æg
200 G sukker
140 G hvedemel
2 tsk bagepulver
3 spsk kakao
1 dl kokos
1 dl mælk
Smørcreme
250 G smør
175 G flormelis
3 spsk kogende vand
Ingredienser:
til 12
Gulerodscupcakes:
140 g blødt smør
140 g brun farin
2 æg
140 g mel
1 tsk. stødt kanel
1½ tsk. bagepulver
160 g revet gulrod
30 g hakkede hasselnødder
Creamcheese icing:
300 g flormelis
50 g blødt smør
125 g naturel flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til Til en kage
250 G smør
175 G flormelis
3 spsk kogende vand
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Cupcakes opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30
til 10 stk
Dej:
125 g mel
125 g blødt smør
125 g sukker
2 æg
2 tsk. Vanillesukker
2-3 spsk. mælk
2 tsk. bagepulver
Dette er en basis dej - tilsæt selv ingredienser efter hvilken cupcake du vil ha'.
Jeg har bare brugt basis blandning ;-)
Frosting: man kan købe en færdiglavet frosting fra Dr. Oetker.
180 g flormelis
75 g blødt smør (IKKE margarine)
Dette er en basis blanding til Frosting - tilsæt selv ingredienser efter hvilken cupcake du vil ha'.
Jeg har lavet vanille og jordbær frosting.
Pynt:
Krummel af eget valg. Kan også købes fra Dr. Oetker.
Ingredienser:
til (12 store eller 36 små)
kager:
125 g selvhævende mel (eller 120 g mel, 1¼ tsk bagepulver og ½ tsk salt)
125 meget blødt, usaltet smør
125 g sukker
2 æg
1-2 tsk vaniljeekstrakt
1-2 spsk sødmælk
glasur:
ca. 350 g flormelis, siet
friskkogt vand
frugtfarve (den farvepasta, Nigella bruger i programmet, kan ikke fås i Danmark, så man må klare sig med almindelig frugtfarve)
chokolade-ganache:
200 g mørk chokolade, minimum 70% kakao, hakket
2 dl piskefløde
guld-chokoladeknapper eller anden pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
til 10 +
Hvis du vil have den store søde topping på dine cupcakes;
250 g flormelis,
75 g blødt smør ( lurpak, kærgården el.l.)
ca. 2 spsk mælk
farvestof / 25 g kakao
Ingredienser:
til 12
Gulerodscupcakes:
140 g blødt smør
140 g brun farin
2 æg
140 g mel
1 tsk. stødt kanel
1½ tsk. bagepulver
160 g revet gulrod
30 g hakkede hasselnødder
Creamcheese icing:
300 g flormelis
50 g blødt smør
125 g naturel flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
Pris: 50kr.
til 6 store stk.
Dej:
125 g blødt smør
125 g sukker
2 æg
2 tsk. Vanillesukker
2-3 spsk. friskpresset citronsaft
revet skal af en øko citron
2 tsk. bagepulver
125 g mel
Frosting:
180 g flormelis
75 g blødt smør
lidt gul frugtfarve
et par dråber af citronsaften
Pynt:
Sukkerøjne købt i Kvickly el. Føtex eller hjemmelavet af Marcipan
1 spsk. marcipan og et par dråber gul og rød frugt farve til at lave næb af.
Ingredienser:
til 12 store
125 g. mel
125 g. smør (blød)
125 g. sukker
3 spsk. mælk
2 tsk. Vanillesukker
2 tsk. bagepulver
2 æg
2 spsk. kakaopulver
Frosting:
180 g. flormelis
75 g. smør (blød)
1 spsk. kakaopulver
50 g. mørk chokolade
26 små chokolade/marcipan æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 22 ca.
Kage
2 æg
200 G sukker
140 G hvedemel
2 tsk bagepulver
3 spsk kakao
1 dl kokos
1 dl mælk
Smørcreme
250 G smør
175 G flormelis
3 spsk kogende vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 10
Cupcakes:
125 g. mel
125 g. smør (blød)
125 g. sukker
3 spsk. mælk
2 tsk. Vanillesukker
2 tsk. bagepulver
2 æg
2 spsk. kakaopulver (hvis man vil have chokolade versionen)
Frosting:
500 g flormelis,
150 g blødt smør
ca. 4 spsk mælk
farvestof (vælg selv farve)
Heksehatte:
10 vafler (til is)
ca. 200 g. chokolade hvid eller mørk
Et par spsk. smags neutral madolie (hvis chokoladen er for tyk)
Bånd til hat:
100 g. Marcipan
Farve efter eget valg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til Til en kage
250 G smør
175 G flormelis
3 spsk kogende vand
Alle Cupcakes opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med Cupcakes i kategorien Cupcakes opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.