Iransk mad Iranske opskrifter
Opskrifter fra Iran og landets nationalretter
Iranske nationalretter er: Chelo kabab, Ghormeh sabzi
Antal opskrifter fra Iran 3 stk.
Fakta om IranLeveret af RejseUniverset.dk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: en halv time
Pris: kr.25
200g hakket halal oksekød
2 løg
salt
olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-30
Hakket koed med 12-20% fedt (lam, kalve, svin, eller mix): 400g
Loeg: 2 mellem stor
salt og sort peber
+ basmati ris og ristet tomat.
evt. natural yogourt, hakket roed loeg og hakket persile.
Ingredienser:
til 4 Per.
4 dl. basmati ris.
1 mellemstort løg.
lidt olie
½ tsk. gurkemeje.
salt-peber.
25 g. hakket oksekød.
1 stor kartoffel.
1 tsk. kanel.
½ ds. tomat pure.
400 g. grønne bønner.
75 g. smør.
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Iranske opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: en halv time
Pris: kr.25
200g hakket halal oksekød
2 løg
salt
olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-30
Hakket koed med 12-20% fedt (lam, kalve, svin, eller mix): 400g
Loeg: 2 mellem stor
salt og sort peber
+ basmati ris og ristet tomat.
evt. natural yogourt, hakket roed loeg og hakket persile.
Ingredienser:
til 4 Per.
4 dl. basmati ris.
1 mellemstort løg.
lidt olie
½ tsk. gurkemeje.
salt-peber.
25 g. hakket oksekød.
1 stor kartoffel.
1 tsk. kanel.
½ ds. tomat pure.
400 g. grønne bønner.
75 g. smør.
Alle Iranske opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien Iranske opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.